Over ons VariTrad – Buitengewoon Buitenleven

VariTrad.nl | Buitengewoon Buitenleven
Dorpsstraat 32
9605 PA Kiel-Windeweer (GR.)
0598-491562 / 06-22032620

KVK: 020848250000
BTWnr: NL118434494B01
IBAN: NL83INGB0004709525
BIC: INGBNL2A

VariTrad is een handelsonderneming, import/export onderneming met als doelgroep de particuliere markt. Wij zijn ook leverancier voor handelsondernemingen, winkeliers en markthandelaren. Heeft u als ondernemer interesse in onze producten neem dan telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden.

Aangezien wij geregelde en ongeregelde producten en partijen aanbieden is ons aanbod steeds wisselend. Door onze vele stabiele relaties met andere grote importbedrijven kunnen wij vaak zeer snel inspelen op diverse actuele rage of seizoensgebonden artikelen.

Omdat wij onze producten van meerdere importbedrijven betrekken, kunnen wij een zeer snelle levering bieden, in zowel Nederland als Internationaal. Wij kunnen echter geen ijzer met handen breken. Ook wij zijn afhankelijk van derden waaronder o.a. distributie.

Rechtstreeks inkopen bij de fabriek maakt dat wij meestal zeer concurrerende prijzen kunnen maken voor onze klanten. Hebt u interesse in een product dan kunt u geheel vrijblijvend om een prijs of informatie vragen.

Onze aanbiedingen kunnen van dag tot dag verschillen. Bezoek daarom regelmatig deze site om op de hoogte te blijven.

VariTrad is er niet op ingesteld om op geregelde openingstijden aanwezig te zijn. Wij zijn vaak onderweg voor het bedrijf. Op dat moment is er niemand aanwezig. Voor het ophalen van goederen is het noodzakelijk om telefonisch een afspraak te maken.

 

Gebruikte artikelen:
Doordat wij veel zaken doen met wederverkopers, komt het soms voor dat wij verschillende soorten artikelen inruilen. Dat varieert van scooters, motoren, auto’s, caravans, tuin en parkmachines, hogedrukreinigers, zitmaaiers tot en met industriemachinerie enz.
Wellicht staat datgene waar u al jaren naar op zoek was hier op de planken.


Consignatie:
Op verzoek van de eigenaar komt het af en toe voor dat er artikelen op consignatie worden aangeboden. Dit artikel wordt dan in opdracht van derden verkocht. Heeft u een artikel of machine waar u graag van af wilt, neem dan simpelweg even contact met ons op.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
Echter, VariTrad.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.     

Alle afbeeldingen op de website www.varitrad.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden. VariTrad rekent op uw begrip.

Dit bericht is gepost in Home. Bookmark de link.