Eland Gewei de nieuwste trend in uw interieur

Een eland gewei voor de echte liefhebber.

Eland Geweien zijn super hip om als wanddecoratie aan de muur van je woning te hangen.

Een eland gewei kan voor buiten bij het tuinhuis of veranda. Het is het een echte blikvanger. Heel erg modern en erg van deze tijd. Kijk maar eens in de woonbladen of naar de Woon programma’s op TV en social media.

Bij VariTrad hebben we een eland gwei ,  Bisons schedels en dierenkoppen allemaal van kunststof (Polyresin) gemaakt en in verschillende afmetingen.  In wit, bruin of zilverkleurig kies wat bij je interieur past.

Ze variëren in prijs van € 59 tot net boven de € 100,- .

Dierenkoppen zijn hot! Het is een musthave in je interieur. Prachtige uitgevoerd zonder dat er ook maar een dier het leven heeft verloren. Sommigen zijn niet van echt te onderscheiden en anderen zijn echt gemaakt om op te vallen met glitters en zilverkleur. Kortom de keuze is reuze.

Bekijk ons volledige assortiment, voor binnen en buiten, voor jezelf of geef er één cadeau.

In ieder interieur te plaatsen, een eyecatcher eerst klas en voor wie een beetje creatief is zijn er vele mogelijkheden om iets leuks te doen met deze prachtig uitgevoerde namaak koppen, schedels en geweien.

We hebben: schedel/gewei van een ree, zilverkleurige schedel van een rund, zilverkleurige antilope kop met gewei, buffel kop in wit uitgevoerd met zwarte hoorns, houtkleurige kop met gewei van een eland, een houtkleurige kop van een ram met hoorns, een houtkleurige kop met hoorns van een hert, een houtkleurige kop van een neushoorn, een natuur getrouwe weergave van een bison schedel met bruine hoorns en een natuur getrouwe weergave van een bison schedel met zwarte hoorns.

Kijk rustig rond op de website en kies de voor jou best passende en leukste gewei, schedel of kop uit.

Veel plezier met het uitzoeken!