Brievenbussen kopen moeilijk? Wel nee bij VariTrad veel keuze tegen scherpe prijzen.

Brievenbus kopen wij hebben elegante, grappige, functionele maar ook bijzonder brievenbussen. Ruime keuze en combinatie mogelijkheden.

 

Een brievenbus kopen waarom & welke?

Een brievenbus is noodzakelijk en heeft een functie maar daarnaast is het ook een visitekaartje voor uw huis of bedrijf.

Bij VariTrad hebben we verschillende wandmodellen die of modern of nostalgisch maar vooral functioneel zijn. Wilt u iets bijzonders dan zijn onze thema brievenbussen in de vorm van een bv. een schooltas, tablet, oude telefoon of uil wellicht iets voor u.

Een brievenbus kopen welke voordelen en opties zijn er?

Een groot voordeel van bijna al onze brievenbussen is, dat deze zijn voorzien van een apart compartiment voor de krant en altijd te openen met een sleutel. Een naamkaartje is bij een aantal postbussen ook   standaard.

Voor een zakelijk uitstraling kiest u voor RVS of een combinatie daarvan en wilt u een grappige, bijzondere brievenbus dan kiest u voor een tablet of uil.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: al onze brievenbussen hebben een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Uw brievenbus als Blikvanger

U kunt uw brievenbus puur functioneel  inzetten. Maar wij van VariTrad denken dat u uw brievenbus ook als een geweldige blikvanger kunt gaan gebruiken.

Daarom weg met die saaie kunststof brievenbussen en kies een brievenbus van VariTrad als blikvanger.

Daarom een brievenbus kopen doe je bij VariTrad!

Combinatie mogelijkheden.

Wanneer uw een brievenbus koopt bij VariTrad heeft u de mogelijkheid om dit te combineren met bijvoorbeeld tuinverlichting of met een huisnummer die verlicht is. Deze combinatie geeft nog meer uitstraling aan uw woning. Naast uitstraling is verlichting ook een preventief middel tegen ongenode gasten.