Een schommelbank in je tuin?

Een schommelbank in de tuin een echte eye catcher.

Een schommelbank voor de tuin mag zeker niet ontbreken als je er plaats voor hebt. Uniek en prachtig om een plekje te creëren waar je zo’n mooie houten schommelbank aan een ketting neerhangt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een metalen schommelbank die je in je tuin op een idyllisch plekje neerzet.
Heb je een grote tuin dan is een kring van houten hangschommelbanken met in het midden een haardvuur of BBQ helemaal het einde. Kijk op onze website bij dit product om hiervan foto’s te zien.
Daarnaast is het natuurlijk ook prachtig om zo’n schommelbank van hout aan een balk of zware boomtak te hangen. Een lekker kussen in de bank, drankje en krantje erbij en het relaxen kan beginnen. De metalen schommelbank is perfect om als tuindecoratie te gebruiken maar uiteraard kun je er ook prima op zitten als je er een lekker kussen inlegt.

Materiaal

Onze hangbanken schommelbanken zijn gemaakt van 100% FSC eucalyptus hardhout of van metaal. Om een warme uitstraling te krijgen en om het hout te beschermen is het hout ge-olied. Enig onderhoud om de bank zijn warme uitstraling te laten behouden is noodzakelijk. 1x per jaar oliën is het enige dat deze tuinbank, hangbank nodig heeft. Deze schommelbank wordt opgehangen d.m.v. een stalen ketting.
Uiteraard moet je goed kijken waar je de hangbank schommelbank aan bevestigd. Dit moet uiteraard stevig en veilig zijn om ongelukken te voorkomen.
Het hardhout van deze tuinbank is uiteraard 100% FSC. Je hebt diverse hardhoutsoorten maar deze bank is gemaakt van eucalyptus hardhout, een houtsoort die snel groeit waardoor hij goedkoper is dan teak. De staande metalen schommelbank is gemaakt van zwart metaal en zal een langere levensduur hebben als je hem met blanke lak aflakt.

Model

De houten schommelbank heeft een rugleuning die iets naar achteren helt waardoor je lekker relaxed kunt zitten en niet zoals bij de meeste tuinbanken recht op zit. Door zijn robuuste, solide uiterlijk nodigt deze bank je uit om lekker te gaan zitten en te genieten. Tevens heeft deze schommelbank hangbank solide armleuningen voor optimaal zit genot. Een paar heerlijke kussens in de tuinbank maakt het helemaal af. Als je deze bank onder een afdak of veranda hangt kun je het hele jaar door genieten van je relaxplek. Dit model heeft wel wat ruimte nodig om tot zijn recht te komen maar dan heb je ook iets bijzonders en unieks in je tuin hangen.
De metalen schommelbank in brocante stijl is met zijn rondingen en krullen prachtig om te zien.

Toepassing

De schommelbank van hardhout is geschikt voor de tuin, onder een veranda, aan een boom of op een dakterras. Een prachtig tuinmeubel waar je veel plezier aan zult beleven.

De metalen staande schommelbank is als tuindecoratie maar ook als zitmeubel zowel buiten als binnen te gebruiken.

Een tuin waarin een schommelbank hangt of staat is uniek omdat de meeste mensen kiezen voor het reguliere aanbod.  Kies voor dit tuinmeubel als je een heerlijk relaxplekje wilt creëren voor jezelf op een luw en beschut plekje. Een heerlijk dik en zacht kussen erin en het ultieme genieten kan beginnen. Dit luxeproduct is natuurlijk voor de liefhebber bedoelt die mooi met kwaliteit en uitstraling wil combineren. Koop je een schommelbank dan heb je echt iets bijzonders in je tuin.

Uitstraling

De schommelbank bestaat al lang maar vaak kom je hem tegen als staande variant met een frame en een dak. Deze tuinbank is gemaakt van hout wat sowieso een warmere en stoerdere uitstraling heeft dan een bank met een stoffen polyester zitting. Doordat deze hangbank een ketting heeft is hij niet alledaags en heeft hij een robuuste stevige look. De bank zal het middelpunt van je tuin worden omdat hij opvalt en niet alledaags is. Kortom wil je iets anders dan normaal dan is dit de juiste keuze mits je ruimte en plek hebt om zo’n schommelbank op te hangen. En hem stevig en veilig kunt bevestigen.