Hoogwaardige ligstoel hout

Een ligstoel van hout in diverse houtsoorten.

 

Een houten ligstoel is een onmisbaar tuinmeubel als je een beetje royale tuin, balkon of veranda hebt.
Zo’n heerlijk luie stoel wordt ook wel deckchair of relaxstoel genoemd.
Heerlijk om te zonnen maar ook fijn om in de schaduw te zitten met een boek als het te warm is.
Uiteraard verkopen wij deze stoelen alleen van hardhout dat wil zeggen of eucalyptus of teak hout.
Maak een mooie set met een bijzettafel in het midden en je waant je op vakantie in je eigen tuin.
Met een mooi comfortabel kussen heb je jaren lang plezier van je relaxstoelen mits je ze ’s winters droog weg zet en niet bij weer en wind buiten laat staan.

Materiaal

Onze ligstoelen, deckchairs zijn gemaakt van hardhout te weten; onbehandeld teak en eucalyptus hout. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd.
De eucalyptus houten relaxstoelen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met zwart gelakt staal, een uiterst fraaie combinatie die vaak gekozen wordt. Een blikvanger op je terras.
Onze teakhouten zonnestoelen zijn onbehandeld waardoor ze vergrijzen in de loop der jaren en voor de meeste mensen daardoor alleen maar mooier worden.
Wil je dit niet dan moet je jaarlijks onderhoud plegen om de originele kleur te behouden.
De eucalyptus ligstoel is ge-olied waardoor hij een wat donkerder uiterlijk krijgt dan hardhout dat onbehandeld is. Uiteraard hebben onze stoelen het FSC keurmerk.

Model

We hebben verschillende modellen als het om deze categorie tuinmeubelen gaat.
Een platte ligstoel met alleen een verstelbare rugleuning, een stoel met een afneembaar voeteneind waardoor je hem ook alleen als stoel kunt gebruiken, een relaxstoel met armleuning of zonder armleuning en een relaxstoel met een uitschuifbaar tafeltje.
Het model dat je wilt is afhankelijk van waarvoor je hem wilt gebruiken. Wil je ook op je buik kunnen liggen zonnen dan moet je eentje kiezen die helemaal plat kan liggen. De meeste relaxstoelen die wij in ons assortiment hebben zijn stoelen die gemaakt zijn om heerlijk relaxed te zitten met verstelbare rugleuning, iets gebogen knieën en met armleuningen. Dit is het meest verkochte model.

Toepassing Ligstoel Hout

Een ligstoel, deckchair, zonnestoel, relaxstoel is een tuinmeubel die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.
Maak een leuk tafereeltje in je tuin door twee ligstoelen en een bijzettafeltje neer te zetten.
Dat ziet er leuk uit als decoratie in je tuin maar kun je uiteraard ook prima op zitten.
Ook hotels en strand accommodaties gebruiken deze ligstoelen om een bepaalde sfeer neer te zetten en zo mensen uit te nodigen bij hun te gaan zitten eten en drinken.
Ook bij de wat luxere zomerhuisjes en strandhuisjes zie je vaak dit soort houten relaxstoelen in de tuin staan. Kortom het is een gewild product dat veel gekocht wordt in deze branche.
Maar ook particulieren weten dit tuinmeubel te vinden en de relaxstoel is nu veelvuldig te vinden in menig tuin of dakterras.

Uitstraling

Een tuinmeubel van hout heeft een warme, stoere en robuuste uitstraling.
Dit geldt ook voor onze deckchairs. De ligstoelen hebben door de houtsoort en de eventuele bewerking en door de combinatie van materialen een prachtige, luxe en warme uitstraling.
Een houten ligstoel koop je voor jaren en behandel je zoals het moet. In de droge en warme zomermaanden buiten en in de natte herfst en wintermaanden in elk geval droog opbergen zodat je het volgende seizoen er weer volop plezier aan kunt beleven.
Enig onderhoud is noodzakelijk om lang plezier van je tuinmeubel te hebben en te houden. Maar doe je dat iedere jaar voordat je de tuinstoel weer naar buiten zet dan behoudt de ligstoel zijn uitstraling.