Een sfeerverhogende lamp onmisbaar voor uw woning of tuin.

Een Voordeurlamp tuinlamp voor goed zicht en veiligheid rondom huis en tuin.

Functioneel, betrouwbaar en preventief.

Een voordeurlamp is helemaal een noodzaak als u in een buiten gebied woont waar geen straat verlichting is en waar weinig huizen staan. Krijgt u onverwachts bezoek zorg dan dat uw verlichting aan is zodat u kunt zien wie er voor de deur staat.

Onze lampen geven een geweldige sfeer en een veilig gevoel. Bovendien zorgen ze er voor dat uw gasten uw huis in het donker goed kunnen vinden en dat ze zich welkom voelen.

Verlichting bij de voordeur maar ook rondom het huis hebben een preventieve werking waardoor ongenode gasten niet zo snel  bij u op het terrein zullen lopen om te kijken of er wat te halen valt.

 

Volop keuze mogelijkheden in verschillende type voordeurlampen.

Kies voor een nostalgische lamp of een moderne variant. Op stroom of op zonne-energie. Ook hebben wij een prachtig uitgevoerde moderne wandlamp van RVS met echt glas. Bespaar energie door de ingebouwde sensor.

Bij ons is er veel mogelijk. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Kijk rustig rond en zoek de lamp die bij u past en weet u het niet of heeft u vragen bel dan voor advies. We helpen u graag. Bent u op zoek naar bijpassende tuinverlichting ook hiervoor hebben wij een oplossing.  

VariTrad.NL heeft het!