Bloementafeltje een aanwinst voor je tuin !

Een Bloementafeltje is heel populair in het tuingebeuren. Ze zijn compact, klein en makkelijk overal neer te zetten. Je kunt ze gebruiken als tafeltje om inderdaad bloemen op te zetten, maar als bijzettafeltje bij je tuinstoel om een kop koffie neer te zetten is ook een goed alternatief.Ook prima inzetbaar in huis als extra tafeltje bij de bank of stoel. Ze zijn in allerlei stijlen te koop dus er is vast een exemplaar bij die aan je verwachting voldoet.Zet een tafeltje neer op een mooi plekje in de tuin met je favoriete tuinplant erop. Een prachtig tafereeltje waar je graag naar kijkt vanuit je tuinstoel.Bovendien is zo’n bijzettafeltje of bloementafeltje ook een prachtig cadeau om te geven en heel betaalbaar.

Materiaal

Een bloementafeltje kan bestaan uit diverse materialen zoals onder andere hardhout zoals eucalyptus en teak, metaal en gietijzer in combinatie met mozaïek. Kies een bloementafel die bij jouw past en bij je tuin. Bestel er één of meerdere, om de prijs hoef je het niet te laten. Kies ééntje die onderdeel uitmaakt van een serie of eentje die uniek is. Het materiaal van een bloementafeltje is belangrijk voor de uitstraling die het heeft. Kies voor hardhout voor een natuurlijke robuuste uitstraling en kies voor smeedijzer in combinatie met mozaïek voor een meer oosterse sfeer. Ook hebben we een bijzettafeltje die past bij de uitstraling van de bistrosets die we verkopen. Kortom voor iedere sfeer een bijpassende bloementafel.

Model

Qua model bloementafeltje kun je kiezen uit rond, vierkant, ovaal, rechthoekig. Kijk naar het model dat bij je past en bij de rest van je tuinmeubels. Er zit vast iets voor je bij. Uiteraard kun je ook een wat hogere en groter formaat tuintafel uitkiezen en die als bloementafel neerzetten. De keuze is reuze. Kijk in het aanbod dat er is en zoek wat het beste past bij je tuin, balkon, patio, veranda of boot. Wij adviseren je graag.

Toepassing

Bloementafeltjes zijn overal voor te gebruiken en dus niet alleen voor planten en bloemen. Denk aan: bijzettafel in tuin of in huis, tafel op de camping, boot of  onderweg in de camper. Zet een aantal verschillende bloementafeltjes bij elkaar en maak een groepje met verschillende bloemen en planten. Geeft een prachtige uitstraling en is goed voor de insecten. We hebben ook sets te kop van 3 tafeltjes in verschillende hoogtes bij elkaar gezet in rond en vierkant met smeedijzer onderstel en een tafelblad ingelegd met mozaïek.

Uitstraling

Voor ieder wat wils en daarbij is de uitstraling niet onbelangrijk. We hebben ook tafeltjes die een brocante uitstraling hebben en naarmate ze ook ouder worden er echt antiek uit gaan zien. Deze zijn gemaakt van metaal en gespoten in antiek wit.

Maar we hebben ook hardhouten tafels die ge-olied zijn en een warme uitstraling hebben. En wat dacht u van teak dat naar verloop van tijd vergrijst en als u het niet behandelt. Tafeltjes ingelegd met mozaïek is persoonlijk en geven weer een heel andere sfeer maar zijn ontzettend leuk en gewild. Dus als u op zoek bent naar een bijzettafel of bloementafel dan kunt bij ons terecht voor tafeltjes met een antieke, brocante of vintage uitstraling of traditioneel gemaakt van hout en dan ge-olied of onbehandeld of van mozaïek met metalen of smeedijzeren frame.