Over VariTrad

Aangezien wij naast onze geregelde lijn tuinartikelen ook ongeregelde producten en partijen aanbieden is ons aanbod wisselend.

Door onze vele stabiele relaties met andere grote importbedrijven kunnen wij vaak zeer snel inspelen op diverse actuele rage of seizoensgebonden artikelen.

Omdat wij onze producten van meerdere importbedrijven betrekken, kunnen wij een zeer snelle levering bieden, in zowel Nederland als Internationaal. Wij kunnen echter geen ijzer met handen breken. Ook wij zijn afhankelijk van derden waaronder o.a. distributie.

Rechtstreeks inkopen bij de fabriek maakt dat wij van VariTrad.NL meestal zeer concurrerende prijzen kunnen maken voor onze klanten. Niet zelden zijn we zelfs de goedkoopste van de hele wereld. Hebt u interesse in meerdere stuks van een artikel dan kunt u geheel vrijblijvend altijd om een offerte of informatie vragen.
Onze aanbiedingen kunnen van dag tot dag verschillen. Bezoek daarom regelmatig deze site om op de hoogte te blijven, of nog beter: geef u eventjes op voor onze nieuwsbrief, zo bent u het snelst op de hoogte van onze VariTrad stunt aanbiedingen en ook van de nieuw binnen gekomen producten.

Ligstoelen en een tafeltje v teak, super. Olie erbij zodat t hout langer goed blijft. Aardige verkoper. Zoekt naar oplossingen. Top!
Elza Barkema
Elza Barkema
15:50 17 Aug 22
Lang gezocht naar een spierwitte bank met toog, en geïntegreerde klaptafel, maar dan wél een goeie, een stevige.Meerdere bankjes bij verschillende bedrijven bekeken die " er op leken" maar met mijn kritisch oog keurde ik ze telkens af. Totdat ik via een post op Facebook van VariTrad.NL buitengewoon buitenleven deze prachtige bank voorbij zag komen. Direct op de site besteld, volgende dag konden we al zitten genieten. VariTrad, die heeft dat!! Ik kom hier bij mij volgende tuinwens zeker terug.read more
Ben Felten
Ben Felten
23:18 09 Aug 22
Super betrouwbaar bedrijf. Er was iets fout gegaan met de levering. Direct reactie op mijn vraag op een zaterdag en op dinsdag was de nieuwe tafel geleverd. Een super teakhouten tuintafel. Ik koop hier in de toekomst zeker weer, zeker een aanrader.read more
marga tintel
marga tintel
18:05 03 May 22
Normaal schrijf ik geen review, maar mijn ervaring met de firma Varitrad wil ik graag delen.Ik was gisteren laat thuis en kwam op de website van Varitrad een hele mooie aanbieding van een boombank tegen. Ik probeerde deze aanbieding gelijk te bestellen, maar de betaling lukte maar niet. Uiteindelijk stopte ik ermee. Tot mijn grote verrassing werd ik vandaag, gebeld door Varitrad. Samen zijn we toen aan de slag gegaan en kon ik de bestelling wel plaatsen.Wat een prachtige service. Als ik straks op deze bank zit, zal ik daar nog vaak met genoegen aan denken!read more
Hans van Perge
Hans van Perge
13:16 19 Apr 22
Ik was op zoek naar 2 teakhouten Deckchairs.Online bestellen vond ik lastig, want dan kun je geen voorbeeld in het echt bekijken.Daarom in de buurt gezocht en kwam ik uit bij VariTrad.Gebeld en gevraagd of ik ook langs kon komen om de stoelenen te zien en op te halen. Dat was geen probleem! Aldus gedaan. 1 stoel uit de verpakking gehaald om te bekijken. Zag er mooi uit.Twee stoelen meegenomen voor een scherpe prijs. Thuis bleek de andere stoel te wiebelen, door constructiefout.Peter gebeld; ik kon 'm meteen omruilen zonder probleem. De nieuwe stoel ter plekke uitgepakt en geprobeerd. Deze was helemaal goed.Uiterst tevreden, zal hier in de toekomst nog zeker weer bestellen.Helemaal top!read more
Johan Leeuwerke
Johan Leeuwerke
22:57 18 Apr 22