Klaptafel op balkon creëert idyllisch tafereel

balkontafel hangtafel

Zodra het zonnetje schijnt, schreeuwt je balkon om aandacht. Even lekker de zon rechtstreeks op je gezicht, je ogen dicht en het voorjaar opsnuiven.  Een nieuwe plant, de stoelen weer uitklappen. Samen even genieten is ook fijn, maar dan wil je er ook wel even iets bij drinken. Nu zijn balkons niet perse de meest ruime woonruimtes, maar met een klaptafel op je balkon heb je het beste uit beide werelden. Een balkontafel of balkon klaptafel zorgt voor sfeer en ydille, maar is vooral ook super praktisch. Wanneer je de klaptafel niet nodig hebt, klap je deze eenvoudig in en neemt het dus ook geen ruimte in beslag. Zit je wel lekker even wat te drinken of zelfs bescheiden te tafelen, dan kun je met een klaptafel balkon momenten beleven die je lang bij zullen blijven.

balkontafel klaptafel hangtafel houten
houten klaptafel hangtafel voor balkon

VariTrad heeft het meest ruime assortiment in balkon klaptafels. Er zit verschil in vorm en grootte maar allemaal zijn ze van uitstekende kwaliteit. Daar kun je rustig je bordje eten en een goed glas wijn op weg zetten. Het is alweer langer licht buiten en daar komt iedere dag nog vier minuten bij dus dat is extra lang genieten van je balkontafel. Als de zon in de tuin al onder is, vangt je balkon nog wel de laatste stralen voor een heerlijk diner met een balkon klaptafel bij zonsondergang en mocht jouw Romeo nog een serenade willen brengen dan klap je hem eenvoudig in zodat je ongehinderd die liefdesverklaring tot je kunt nemen.  

Bekijk al onze balkon klaptafels op deze pagina. We hebben alles op voorraad en kunnen snel uitleveren; de serenade is niet inbegrepen; wel bespreekbaar. ?