Retourbeleid Varitrad

Als u besluit dat u het bestelde artikel na ontvangst niet wilt behouden, heeft u het recht het artikel binnen 14 dagen na levering te retourneren. Deze kosten voor retourzending komen voor uw eigen rekening.

Retourzendingen worden alleen volledig vergoed mits het artikel onbeschadigd, ongebruikt en niet in elkaar gezet is; de originele verpakking is onbeschadigd en onbeschreven ( stift of pen e.d.) Dit geldt ook voor incorrecte levering[en] en/ of beschadigde artikel[en]. U beoordeelt het artikel zoals men dat in een winkel doet: doos netjes openen, artikel bekijken maar niet in elkaar zetten en gebruiken.

TIP: U wilt uiteraard het artikel bekijken zonder de doos te beschadigen. Een artikel die retour komt in een beschadigde of kapotte doos kunnen wij niet vergoeden. Maak de doos daarom altijd open met een scherp mes via de plaknaad. Is het artikel niet wat u verwacht, of is er iets beschadigd; plak de doos dan weer op dezelfde manier dicht en retourneer hem na contact gehad te hebben met VariTrad.
Artikelen pas retour sturen na een voorafgaande aankondiging via e-mail met vermelding van uw ordernummer t.n.v info@varitrad.nl. Geef hierbij aan of u het artikel terug wilt sturen of omruilen.

Niet verplicht maar u helpt ons heel erg als u aangeeft wat u niet aanstaat. Dit helpt ons om te leren en te verbeteren. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele onbeschadigde verpakking (incl. accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend.

Indien het artikel bij de koper is gebruikt of op enige wijze beschadigd is geraakt, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt VariTrad er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de koper.