Unieke Balkon hangtafel voor Boot, Terras of Balkon. Hoogwaardige Kwaliteit.

Onze balkon hangtafel is multifunctioneel. Zijn duurzaam en hebben een lange levensduur.

Hangtafel voor balkon

Anders dan de naam doet vermoeden is deze praktisch en handig gemaakte balkon hangtafel ook geschikt voor boot, terras, keuken en slaapkamer. Daarnaast zijn ze voor binnen als buiten. Omdat ze sterk en weerbestendig zijn hebben ze een lange levensduur. Stevige en hoogwaardige gebruikte materialen maakt dat u lang plezier van deze balkon hangtafel zult hebben. Zijn driehoekige 90 graden frame kan ingeklapt worden om ruimte te besparen wanneer hij niet in gebruik is, maakt hem zeer geschikt voor elke kamer, in het bijzonder voor kleine kamers. Deze ruimtebesparende tafel is tegen de muur te bevestigen, op de door u gewenste hoogte. U kunt volledig vertrouwen op de hoge kwaliteit van dit product.

Voordelen van een duurzame en ruimtebesparende Balkon hangtafel bij VariTrad.NL | Buitengewoon Buitenleven:

  1.  Bevestigen aan wand, muur of reling gaat eenvoudig door bijgeleverde bevestigingsmaterialen. schroeven en ook   pluggen.
  2.  Deze inklapbare tafel is tevens zo ontworpen voor montage op de muur , dus ook als wandtafel, keukentafel,   bureau voor de pc, tekentafel voor kinderen.
  3.  Ruimtebesparend.
  4.  Snel en eenvoudig opbergen.
  5.  Duurzaam.
  6.  Lange levensduur.
  7.  Duitse Kwaliteit.

Tip!

Hang twee of meerdere tafeltjes naast elkaar en vorm zo een multifunctionele wand of reling.
Al naar behoefte klapt u de tafels uit of hangt u ze vlak weg. Ideaal.

Daarnaast heeft VariTrad.NL | Buitengewoon Buitenleven een balkon hangtafel van gevlochten kunststof. Deze heeft een koffiekleurig blad. Hij is in hoogte verstelbaar en heeft een aluminium onderstel.
Duurzaam en onverwoestbaar. Van dit handige balkontafeltje heeft u jaren lang plezier.

Mocht u opzoek zijn naar andere hoogwaardige tuinmeubelen neem dan hier een kijkje.