KingCamp Licht opvouwbaar campingbed met aluminium constructie inclusief kussentje en draagtas. AWARD winnaar

KingCamp opvouwbaar campingbed

KingCamp Licht opvouwbaar campingbed met aluminium constructie inclusief kussentje en draagtas.

  • WEEGT SLECHTS 2,2 KG
  • Een lichtgewicht kampeerbed
  • Stabiele rechthoekige constructie
  • 7075 aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit, extra licht / sterk
  • Easy-spansysteem maakt snel opzetten mogelijk
  • Breed bed oppervlak biedt voldoende slaapruimte
  • Slaap buiten het bereik van spinnen, slangen, en vocht
  • Opbergtas inbegrepen voor gemakkelijk transport en opslag
  • De nummer 1 van de campingbedden in dit hoge segment

Superlicht opvouwbaar campingbedje in draagtasje met aluminium constructie komt inclusief kussentje.
en … een echte AWARD WINNAAR

Tijdelijk bij VariTrad In de Vroege Vogel Aanbieding.  Van € 185,- Nu voor € 125,- (beperkte voorraad | Op = Op)

We gaan weer kamperen. en gaan weer naar de festivals. We gaan er weer op uit. Volop, want Outdoor, daar willen we zijn….

We willen wel graag weg van huis en haard, maar we willen toch eigenlijk wel goed kunnen slapen, nachtrust is immers superbelangrijk om de volgende dag voor de volle 100% te kunnen beleven. Met dit superlichte en oersterke campingbed van KingCamp zullen we nooit meer liggen op een harde koude grond, maar liggen we droog en warm. Dit bedje uit het tasje gaat binnen enkele minuten van opgeborgen in de tas naar volledig gemonteerd en in dezelfde tijd met nog minder moeite bergt u deze ook weer op. Dankzij het unieke design, de zeer goede kwaliteit, het gebruiksgemak en de eenvoudige montage werd het unaniem zeer hoog geprezen door de vele gebruikers die u voorgingen. In mum van tijd kunt u liggen. En hoe !!

KingCamp ultralight opvouwbare draagbare multifunctionele camping cot is een perfecte keuze voor outdoor gebruik maar ook voor thuis.
Denkt u eens aan de visite die onverwachts wil blijven slapen. Het kan straks gewoon, Met dit bed liggen ze niet op de vloer.
Denkt u ook eens aan een dagje strand. Bedje mee, en u ligt de hele dag heerlijk vrij van het zand.
De telescopische aluminium buizenconstructie en 420D polyester stof maken het bed zo licht, duurzaam en stevig. Het flexibele Kationische materiaal van het ligvlak voelt comfortabel zacht aan, vervaagt niet gemakkelijk en behoudt zijn vorm. Bezit UV-reductie, is waterafstotend en vochtbestendig.

Het veldbed is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal. En de stof is geschikt voor de wasmachine.
Eigenlijk is zon bedje (of twee) onmisbaar in elk gezin, het kan worden gebruikt op uitstapjes, motortripjes, wandelingen en kamperen, backpaking en hiking, op muziekfestivals, strandbezoek, kinderkamer parkbezoek, vissen, Noodopvang enz.
Het onbetwiste voordeel van dit bed is het opvallend lage gewicht, de comfortabel eenvoudige bediening en compacte afmetingen wanneer het bed is opgeborgen in het draagtasje maar ook na assemblage.

Award Winnaar:

De kwaliteit en alle pro’s van dit bed zijn niet onopgemerkt gebleven in de specifieke branche, een niet geheel onbelangrijke wetenschap voordat u beslist welk campingbed u wilt gaan kopen is dat dit merk en bed een echte Award-winnaar is.
Dit specifieke campingbed werd bekroond op de internationale sportbeurs ISPO 2018.
Titel: KingCamp Ultralight Camping Cot   –   ISPO Award Gold Winnaar – in de categorie Tenten en recreatie
Deze prijs is een equivalent van de Nobelprijs van de ontwerpwereld.

Tevens is het merk KingCamp bekroond met het ADI COMPASSO DÓRO International Award 2017

Technische gegevens:
– Afmetingen ligvlak: 190 x 64
– Hoogte (aircap): 12 cm
– Materiaalsoort frame: luchtvaartaluminium 7075 Legering (uit de vliegtuigindustrie) Ultra licht en oersterk.
– Materiaal ligbed: 420D Oxford Polyesther. Kationisch, Waterafstotend en luchtdoorlatend
– Materiaal draagtas: 210D Oxfort Polyesther waterdicht
– Materiaal van de 8 pootjes: Rubuust en licht constructiekunststof
– Totaal gewicht: 2.2 kg
– Geadviseerd max. draagvermogen: 120 kg
– Kleur: NL Oranje

KingCamp, het merk:

KingCamp is opgericht in 2002, is uitgegroeid tot een van de meest professionele merken in de productie en distributie van outdooruitrusting in meer dan 46 landen over de hele wereld. Dit merk biedt uitsluitend uitstekende producten die gericht zijn op het voldoen aan de behoeften van de doelgroep, hun klanten en hun relatie met de natuur. KingCamp is niet alleen een merk, maar ook een concept dat tot uiting komt in het ontwerp en de functie van producten om het comfort, de behoeften en de veiligheid van hun klanten te dienen met respect voor het milieu. KingCamp is niet alleen een outdoor-merk, maar ook een concept van lifestyle dat tot uiting komt in het ontwerp en de functie van producten om het levensplezier van klanten te verhogen terwijl ze deelnemen aan de meest uiteenlopende outdoor activiteiten.

KingCamp ontwikkelt voortdurend een breed scala aan producten voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, reizen en vrije tijd. Elk productontwerp is gebaseerd op de specifieke eisen van hun klanten en van de kritische opmerkingen van hun eigen testers die de producten in extreme buitenomstandigheden op de proef stellen. KingCamp gebruikt de meest geavanceerde technologie op het gebied van machines, fabricagetechnieken en materialen om het artikel te produceren dat onderworpen is aan onze strengste kwaliteitscontrole. KingCamp werkt samen met beroemde Europese ontwerpers om ervoor te zorgen dat onze producten altijd van wereldklasse zijn en in dezelfde stap van designtrends in outdoor-ontwikkelingen wereldwijd. Kom je er bij?

https://varitrad.nl/product/kingcamp-licht-opvouwbaar-campingbed-met-aluminium-constructie-inclusief-kussentje-en-draagtas-award-winnaar/