Boombank tuinbank

Boombank tuinbank

Een boombank tuinbank is niets meer dan een bank om een boom die dient als zitplaats of als decoratie. Heeft u een boom in de tuin die in aanmerking zou komen voor een boombankje? Kijk en lees dan even verder. Wij hebben vast een boombank die aan uw wensen voldoet. Onze boombanken zorgen voor een sfeervolle aankleding van uw tuin of terras.

Een boombank tuinbank van hardhout of van ge-poedercoat metaal

Een houten of metalen boombank geeft sfeer in de tuin en bovendien zit je lekker in de schaduw als je hem onder een bladrijke boom plaatst. Daarnaast geeft een boombank net even dat extra cache aan uw tuin of terras. Geniet van uw uitzicht op een van deze pronkstukken van hout of metaal. Laat u verrassen door deze unieke en uitermate fijne boombanken.

 

Houten boombanken

De houten banken die wij verkopen zijn van gelakt eucalyptus hardhout, ge-olied eucalyptus hardhout of van massief onbehandeld teakhout.  De teakhouten bank is een halve boombank, prachtig om een struik boom langs een muur,  maar koopt u er twee dan heeft u een hele bank.  Dit is vooral handig als de boom te groot is voor  de bank die uit een stuk bestaat en bijvoorbeeld ook de oplossing als de boom niet mooi rond is, maar scheef groeiend.   Door twee halve te gebruiken heeft u speling met de ruimte tussen de banken waardoor het (bijna) altijd past.  Bovendien kan je de bank zo ook makkelijk verplaatsen of ’s winters binnen zetten.

Boombanken van hardhout, die van VariTrad zijn altijd 100% FSC hout en de bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn van hoogwaardig materiaal vervaardigd.  Behandeld en onbehandeld, zeskantige uitvoering, rond of half rond. Je vindt ze bij VariTrad.NL

Metalen boombanken

De metalen banken zijn in roestoptiek of antiek wit uitgevoerd en zijn zowel in half als heel verkrijgbaar. Ook hier geldt twee halve boombanken maken samen één.

De boombank is voor verschillende doeleinden geschikt; openbaar groen, voor de horeca, op het schoolplein, bij een clubgebouw of buurthuis als blikvanger, bij een bedrijf in de tuin, in een supermarkt of winkel, op de camping als decoratiemeubel of zitplaats voor een kop koffie. Heeft u wel eens gedacht aan een boombank om een (ouderwetse) lantaarnpaal heen?

Kortom heel veel mogelijkheden om deze mooie boombanken een plaats te geven.