Een terrashaard voor een sfeervol , comfortabel en gezellig terras, veranda of tuin.

Verleng ook uw zomerseizoen door een terrashaard van VariTrad. Geniet 365 dagen van uw tuin!

 

Wat is een terrashaard?

Een buitenkachel, terrashaard, tuinhaard of hoe je deze warmtebron ook noemen wilt, brengt meteen een gezellige sfeer en warmte op het moment dat u dat wenst.

Eigenlijk is een buitenhaard niet aan seizoenen gebonden en kunt u het hele jaar door genieten van warmte en sfeer op uw terras. Maar ook een vuurkorf of schaal kunt u gebruiken als terrashaard.

Een buitenhaard voegt echt iets toe aan ieder terras of tuin. Het creëert een unieke ambiance en geeft een gevoel van saamhorigheid.

Wanneer een terrashaard?

Gezelligheid kent geen tijd. Alleen….de buitentemperatuur zit niet altijd mee in Nederland.
Worden de zomeravonden wat killer maar wilt u toch lekker buiten zitten dan is een terraskachel ideaal en gezellig. Een weerbestendige tuinhaard is dan een uitstekende oplossing.

Maar ook als de temperatuur wel voldoende is geeft een buitenhaard met zijn knisperend vuur natuurlijk enorm veel sfeer.

Assortiment

Wij hebben vuurschalen, vuurkorven en terrashaarden in diverse uitvoeringen, materialen en prijsklassen. Voor ieder wat wils. Onze buitenhaarden zijn bijna altijd gemaakt van hittebestendig ge-poedercoat staal. Hebben een strakke lijn en hebben in de meeste gevallen een opberg vak voor hout.

Op uw verzoek kunnen wij ook pijpen bestellen die u kunt gebruiken om de afvoerpijp te verlengen met één of meerdere meters. Informeert u vrijblijvend naar deze optie en wij zullen u een passend advies geven.

Tips!

1. Zorg altijd voor goed droog hout.
2. Stenen ondergrond van het terras is de meest veilige ondergrond voor een tuin- terrashaard, vuur- korf of schaal.
3. Doof altijd de haard, korf of schaal als u naar binnengaat.