-25%
Oorspronkelijke prijs was: € 339.00.Huidige prijs is: € 255.00.
Vergelijk
-50%
Oorspronkelijke prijs was: € 265.00.Huidige prijs is: € 132.00.
Vergelijk

Buitenmeubelen van VariTrad.NL | Buitengewoon Buitenleven

VariTrad.NL is voor Nederland de importeur van een prachtige en exclusieve collectie Buitengewoon Buitenleven buitenmeubelen en aanverwanten. U vindt bij ons tuinmeubelen, tuindecoratie, buitenhaarden, tuinverlichting en vele overige bijpassende toebehoren. Aangezien wij naast de enige importeur van Nederland ook de unieke verdeler zijn van deze Outdoor Living line zult u onze buitenmeubelen niet op “elke hoek van de straat“ of in een bouwmarkt of in de tuin van de buren tegenkomen.

Onze Buitengewoon Buitenleven (oftewel buitenmeubelen) collectie proberen we constant uit te breiden met nieuwe mooie tuinartikelen. We streven er hierbij constant en expliciet naar om exclusief en onderscheidend te zijn en te blijven. De meubelen in ons assortiment bieden we aan in verschillende materialen, waaronder FSC hardhout zoals het degelijke en stoere Teakhout, het roodachtige Eucalyptus hout, en het prachtig generfde Acacia hout.  Ook zeer elegante tuinmeubelen van metaal treft u bij ons aan. Kunststof zult u bij VariTrad niet snel tegenkomen.

Door middel van deze overzichtelijke webshop VariTrad.NL kunt u comfortabel rondneuzen in ons assortiment en naar behoefte eenvoudig en supersnel bestellen. Afhalen is ook mogelijk, maar alleen op afspraak.
Mocht u tijdens het winkelen vragen hebben, dan zijn wij gewoon direct benaderbaar via het chatvenster op onze site of anders op de hieronder genoemde telefoonnummers.
Ook kunt u ons benaderen via WhatsApp via ons 06 nummer.
No nonsens > Direct contact, ook dát is VariTrad.

Welkom bij VariTrad.NL     Uw importeur én leverancier van exclusieve buitenmeubelen.